ÚŘAD REGIONÁLNÍ RADY PŘIJAL TÉMĚŘ STOVKU NOVÝCH PROJEKTOVÝCH ŽÁDOSTÍ

26.09.2014 10:05

Téměř stovku projektových žádostí zaevidoval Úřad Regionální rady v rámci čtyř výzev týkajících se infrastruktury v oblasti rozvoje lidských zdrojů, fyzické infrastruktury a cestovního ruchu. Lhůta k předkládání projektů byla  stanovena na 25. září 2014, přičemž územní pracoviště v Ústí nad Labem a Karlových Varech přijala přesně 95 projektů s žádostí o dotace ve výši přes 1,4  miliardy korun podílu dotace z EU. Alokovaná částka je přitom 950 milionů korun.

"Množství podaných žádostí potvrdil zájem ze strany obcí z minulého  týdne, kdy jsme v jedné výzvě evidovali jednatřicet projektů. I v těchto výzvách je patrné, že města, obce i instituce o peníze z regionálního operačního programu stojí a chtějí prostřednictvím svých projektů zvýšit kvalitu života a prostředí," uvedl předseda Regionální rady Petr Navrátil.

Více informací vč. výčtu podaných žádostí s jednotlivými finančními objemy naleznete zde https://www.nuts2severozapad.cz/urad-regionalni-rady-prijal-temer-stovku-novych-projektovych-zadosti 

Zpět

Vyhledávání

HSRCH © 2009 Všechna práva vyhrazena.