Pozvánka na 1. ročník Podnikatelského fóra Ústeckého kraje

04.08.2015 07:12

Vážení členové,

dovolujeme si Vás pozvat na 1. ročník Podnikatelského fóra Ústeckého kraje, které se uskuteční ve dnech 21. – 22. září 2015 v Clarion Congress Hotelu v Ústí nad Labem. Akci organizují Ústecký kraj a Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje. Současně bychom Vás tímto chtěli požádat o podporu při šíření informace o této události.

Cílem akce je představit investiční potenciál Ústeckého kraje i příležitosti pro další rozvoj místních firem. Program bude obsahovat mimo jiné téma finanční podpory investic, představení vědecko-výzkumné infrastruktury a sektorové příležitosti Ústeckého kraje. Kromě konference bude možné si rovněž sjednat individuální jednání s odborníky. Druhý den akce bude věnován exkurzi do průmyslových zón a výzkumně-vědeckých center. 

Tlumočení do angličtiny po oba dny bude zajištěno. Kompletní program a pozvánka ke stažení ZDE. Účast na akci je bezplatná. Počet míst je omezen. Aktuální informace a registrační formulář jsou dostupné na www.forumusteckykraj.cz . Rovněž Vám na vyžádání rádi zašleme oficiální e-mail pro distribuci pozvánky v anglickém jazyce.

Zpět

Vyhledávání

HSRCH © 2009 Všechna práva vyhrazena.